onarckepBaranyai Ajna vagyok, okleveles gyógymasszőr. 2013-ban végeztem el a Türr István Képző- és Kutatóközpont Gyógymasszőr tanfolyamát kiváló eredménnyel. A képzés során a Kaposi Mór Oktató Kórházban és a kaposvári Virágfürdő gyógyászati részlegén töltöttem gyakornoki időmet több kiemelkedő szakember mentorlása alatt. A tréning alatt megismerkedtem a gyógyításban alkalmazott balneoterápiás kezelésekkel úgy mint a vízalatti sugármasszázs, súlyfürdő, szénsavfürdő, valamint különböző pakolásokkal és persze magával a gyógymasszázzsal. 

A képzés befejezése után a kaposvári Aquafittlessz és XXL fittlessz masszőre voltam, ahol elsősorban amatőr sportolókat és volt alkalmam masszírozni. Hogy bővítsem tudásomat még 2013-ban elvégeztem az Ayurvédikus masszázst, mely során átfogó képet kaptam az indiai holisztikus gyógyításról. Ez után döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam külföldön. Először Ausztriában a Hotel Anemone wellness részlegén voltam frissítő masszőr. Itt főleg amatőr síelőket és pihenni vágyó vendégeket kezeltem; majd dolgoztam Görögországban Korfu szigetén ahol megismerkedtem a Hamam nevezetű, keleti eredetű tisztító rituáléval.

2014-ben elvégeztem a lávaköves masszázstanfolyamot. Ezután visszatértem Ausztriába és elhelyezkedtem egy ötcsillagos hotelben, ahol megtanultam a különböző peelingek, pakolások és fürdők bőrre való hatását, emellett több masszázsrituálét is volt alkalmam elsajátítani. Ezt követően Vorarlbergben dolgoztam egy hotelben, melyben, mint animátor is működhettem. Különböző tornákat tartottam a masszázsszolgáltatás mellett. 2017-ben elvégeztem a nyirokmasszázst és mellette a köpölyözést. Majd 2018-ban hazatértem és a nagyatádi gyógyfürdőben dolgoztam tovább gyógymasszőrként.

Most egyéni vállalkozóként folytatom tovább s a szalonomban várom a pihenni és gyógyulni vágyó ügyfeleimet.