A masszázs típusa:
nyugtató, lazító, frissítő           

Hatása:
fájdalomcsillapító, élénkítő vagy nyugtató, izomlazító

Technika:
gyúró, nyújtó

Tulajdonságai:
intenzív, az izomfeszültség és a stressz csökken, javul a közérzet és az általános állapot

Intenzitás:
lassú, közép erős


Ár:
30 perc – csípő, hát, nyak, váll - 3000 Ft
30 perc – talp, láb, csípő - 3000 Ft 
60 perc – teljes test - 4600 Ft


A masszázs, melyet Yamuna mandulaolajjal végzek, a Kurland illóolajokkal kombinálva még intenzívebbé válik. Elsősorban javítja a közérzetet, oldja a stresszt, megnyugtat. A kezelés során beindul a test öngyógyító mechanizmusa és erősödik az immunrendszer. A különböző illatanyagok különböző panaszok kezelésére szolgálnak:

Rozmaring: Ez az illóolaj melegítő hatású, ezért ajánlom az idegi- és fizikai túlterhelés esetén. Gyulladás csökkentő is egyben, valamint oldja az izomfeszültséget.

Eukaliptusz: Hűsítő hatása miatt hatékonyan csillapítja a sportsérülések és mozgásszervi betegségek okozta fájdalmat. Nyugtatja az ízületeket és az izmokat.

Levendula: A levendula leginkább nyugtató hatásáról ismert. Hatékonyan csökkenti a stresszt, valamint fájdalomcsillapító és görcsoldó is egyben.

Borsmenta: A hűsítő hatású illóolaj jó izomfájdalmakra, ellazítja a befeszült izmokat. Frissít és növeli a koncentrálóképességet.

Rózsa: A rózsa kiváló idegnyugtató főleg a bőr feszesítésére és bőrproblémák leküzdésére használják ezenkívül csökkenti a gyulladásokat és izomgörcsöket.